Pazartesi, Ocak 04, 2016

Gençlergücüspor 'Mesken' tuttu


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda ligin alt sıralarının yakından ilgilendiren karşılaşmada İnegöl Gençlergücüspor, Ertuğrulgazi Meskenspor'u 3-1 yenerek bir nebze de olsa nefes aldı.

Yoğun kış şartlarından dolayı sahaların futbol için elverişsiz olması üzerine birçok müsabakanın ertelendiği grupta oynanan tek karşılaşmada Ertuğrulgazi Meskenspor ile İnegöl Gençlergücüspor karşılaştı. 90 dakikası çok stresli geçen altı puanlık mücadeleyi 3-1 kazanan konuk Bordo Mavili ekip, ikinci yarıya moralli başladı.

Ertuğrulgazi Meskenspor karşılaşmasını değerlendiren İnegöl Gençlergücüspor Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, "İkinci yarıya üç puanla başlamak adına çok iyi bir adım attık. Puan ve sıralama olarak hak etmediğimiz noktada olduğumuzu hep belirttim. Bu gibi altı puanlık maçlardan da üç puan almak hayatı önem taşıyordu. Oyunun başında 1-0 yenik düşmemize rağmen çabuk toparlandık. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarı golü biz erken bulunca rahatladık. Son yarım saat 10 kişi kalmamıza rağmen 3-1 öne geçtik. Kalecimiz son dakikalarda bir de penaltı kurtardı. Bu kadar önemli maçta oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler ve kazanmak için çok savaştılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yunus Memiş

"Seri yakalamak zorundayız"
Üç puan aldıkları için rehavete kapılmamaları gerektiğini belirten Memiş, "Bu galibiyetin anlam kazanması için bu hafta oynayacağımız yine rakiplerimizden Mudanya Bordospor'u yenmek zorundayız. Seri yakalamak bizim için çok önemli. Üç puan aldık diye rehavete kapılmamalıyız. Daha her şey bitmedi. Biz kendi adımıza ikinci yarı maçları için oyuncularımızla yeni bir sayfa açtık. Kimse bu puan ve sıralamayı kabullenmiyor. Daha çok çalışıp eksikliklerimizi gidererek üst sıralara tırmanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"Transferde sona geldik"
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yunus Memiş, şöyle konuştu:

"Göreve geleli bir ay oldu. Antrenman ve oynadığımız dört maça bakarak yönetimimize gerekli eksiklikleri rapor olarak sundum. Bazı oyuncuları izledik ve bu hafta içi hemen transfer etmek için harekete geçiyoruz. Hepimiz kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Gençlergücü çok büyük bir camia. En iyisini yapmak için de gerekli adımları atacaktır. Şu ana kadar dört oyuncu ile ön anlaşma yaptık. İki oyuncu daha alma ihtimalimiz var. Bazı oyuncuları lig maçları devam ettiği için transfer etmek zor oluyor. Biz de uygun zamanı beklemek zorunda kaldık. Umarım bu hafta bunlarla ilgili de sonuçlar alacağız."

"İnegöllü sporseverlere teşekkür ediyorum"
"Son olarak bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmayan camiamıza, Kafkasporlu yöneticilere, hocalarına ve diğer futbolsever ağabeylerime, antrenör arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ve destek umarım hep devam eder. Bizleri çok sevindirdiler. İnegölümüzde bu birlikteliğin artarak devam etmesini umuyorum."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.