Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ocak 11, 2016

Güneş: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz


Bursa Süper Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kurtuluşspor, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Gürsuspor maçının ardından, pazar günü deplasmanda karşılaşackları Duaçınarspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Kurtuluşspor Genel Kaptanı Ufuk Güneş, yaptığı açıklamada, oynadıkları son iki maçtan puan aldıkları için büyük moral bulduklarını söyledi. Galibiyetlerin takımı adeta kendine getirdiğini belirten Güneş, "Şimdi önümüzde Duaçınarspor maçı var. Bu maçı da kazanarak ligi ilk üç sırada tamamlamak istiyoruz" dedi.

Güneş, pazar günü Bursa’da oynayacakları maç için "İnşallah Bursa'da gülen taraf olacağız. Antrenör değişikliği takımın moral ve motivasyonunu artırdı. Bu moralle çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kurtuluşsporun asla pes etmeye niyetinin olmadığını vurgulayan Güneş, "Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek adına elimizden geleni yapacağız. Kurtuluşspor, başarılarılı, köklü bir kulüptür. Yöneticiler olarak kulübümüz için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadeleriniz kullandı.

Güneş “Duaçınarspor başkanı Çetin Yıldız yakın dostumuzdur. İlk maçta bir taraftarın neden olduğu olaylar dostluğumuz etkilemez. Günlük hayatta zaten iç içeyiz” diyerek sözlerini noktaladı.

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYIN

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.