Cumartesi, Ocak 16, 2016

Haliçspor'un zirve inadı

İstanbul 1.Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Haliçspor, Namık Sevik Stadı'nda, İstanbul Bafraspor'u konuk etti. 5 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi 1-0 kazanan ev sahibi ekip doksan dakika sonunda üç puanın sahibi oldu ve zirve yarışında ''bende varıım dedi.

Oldukça gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi ekip Tufan'ın attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda beraberlik sayısı için ataklarını sıklaştıran konuk ekip Osman ile yakaladığı gol fırsatlarında kaleci Ersin'i geçemedi.

Mücadelenin 54.dakikasında konuk ekipten Yusuf yaptığı faul sonrasında kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. 59.dakikada Deniz kendisine faul yapıldığı gerekçesi ile itirazlarını sürdürünce mücadelenin hakemi Oğuz Akgün tarafından  ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi ve konuk ekip sahada 9 kişi kaldı.

Orta sahada kıran kırana bir mücadele oynanırken bu kez ev sahibi ekipten  Ömer faul pozisyonuna itirazlarını abartınca ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. 72.dakikada Nihat düdükten sonra topa vurduğu için ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Kırmızı kart sonrasında Nihat'ın sarı kartı olmadığı yönünde itirazlar vardı. Karşılaşmanın hakemi Oğuz Akgün yardımcı hakem Elif Tiryaki ile görüştükten sonra kırmızı kartı onayladı ve Nihat'ı oyun alanı dışına gönderdi. Genç oyuncu sahayı göz yaşları içinde terketti.

Mücadelenin son dakikalarında İstanbul Bafraspor tüm hatlarıyla gol aradı ancak Haliçspor defansını geçemedi. Zorlu doksan dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşma sonrasında rakibine küfür ettiği gerekçesi ile İstanbul Bafraspor'dan Cengiz kırmızı kart gördü.

Mücadelenin başından sonuna kadar süren gergin ortam neticesinde mücadelenin hakemi çok sayıda sarı kart çıkardı. Bir türlü dinmek bilmeyen tartışmalar ve itirazlar sonrasında çıkan kırmızı kartlar zirve yarışındaki iki ekibe de fayda sağlamazken, pozisyon dahi yokken kırmızı kart gören oyuncular kalan haftalarda şampiyonluk yarışındaki takımlarını yalnız bıraktılar.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN







Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...