Cuma, Ocak 15, 2016

Haluk Metin: Takımımız güçlendi


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden İnegöl Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, yeni transferler ile takımın güçlendiğini söyledi.

“İyi bir ekibin başına geldim” diyen Haluk Metin, “İyi çalışıyoruz, iyi bir ekibiz. İyi de bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Uyumumuz sahaya da yansımaya başladı. İnşallah daha güzel başarılar yakalarız. Maçlarımıza gelenlere de seyir zevki yüksek maçlar seyrettiririz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi Duaçınarspor maçında yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“İnegöl derbileri güzel geçiyor”
İnegöl derbilerinin güzel bir havada geçtiğini vurgulayan Metin, “Güzel bir müsabaka olacağına inanıyorum. İnegöl derbileri güzel geçiyor. Ciddi ve tempolu oluyor. Pazar günü İnegölsporumuzun maçı da yok. Kafkasspor da saat 12.00’de oynayacak. Yoğunluğun olduğu bir gün olacak. Taraftarı bol bir maç olacak. İnşallah centilmence, futbolun ön planda olduğu, keyifli bir gün olur. Kazanan da biz oluruz” diye konuştu.

"Özel bir camia"
İnegöl Kurtuluşspor camiasının çok özel bir camia olduğunu vurgulayan Haluk Metin, “Özel camiaya özel insanlar geliyor. Bundan dolayı da bu insanları kazandırdıkları için Başkanımız Talha Öziş’e, İbrahim Demirtaş’a, Olcay İleri’ye, Alpaslan İlhan’a ve diğer yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bir emek sarf ettiler. Metin Akan ve Emre Yıldırım’ı kazandırdılar. Mutluyuz. Burası daha da güzelleşti, daha da şenlendi. Emeği geçen herkese buradan çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Doğukan Kadir Ebcin Kartaltepespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Kartaltepespor son olarak Sancaktepe FK forması giyen Doğukan Kadir Ebcin'i renklerine bağladı.