Pazartesi, Ocak 25, 2016

Hereke Yıldızspor puanları eşitledi


Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta orta sıraları yakından ilgilendiren maçta Çorluspor 1947, sahasında konuk ettiği Hereke Yıldızspor'a 2-1 yenildi.

Rakibine göre daha tempolu ve istekli gözüken konuk Hereke Yıldızspor, 14. dakikada öne geçti. Kaleci Ersoy ile defans arasındaki anlaşmazlıkta topla buluşan Cihan Korucuoğlu, güzel bir aşırtmayla takımını deplasmanda öne geçirdi.

Maçın 27. dakikasında kırılma anı yaşandı. İkili mücadelede rakibine yaptığı müdahale ile Eyüp Yanmış, ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı. Eyüp maçın hakemine uzun süre itiraz etse karar değişmedi.

İlk yarı deplasman ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

62. dakikada sol taraftan korner kullanılan Hereke Yıldızspor'da Fatih Sultan Temiz, kale sahası içinde topla buluştu. Düzgün bir vuruşla takımını rahatlatan golü kaydetti.

Maçın son anlarına girilirken İrfan Bal, 87. dakikada ceza alanının içine hareketlenerek güzel bir vuruşla farkı bire indirdi. Ancak bu gol Çorlu ekibine yeterli olmadı ve karşılaşma 2-1 Kocaeli ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla rakibiyle puanını eşitleyen Hereke Yıldızspor, averajla rakibinin sıralamada üzerine çıkmayı başardı.

Kaynak: www.trakyaspor.net

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...