Cumartesi, Ocak 23, 2016

İlhan Cavcav'dan Sarayönü Belediyespor'a destek


Sezon başında belirlediği 3. Lig hedefine emin adımlarla ilerleyen Sarayönü Belediyespor’a; Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nin Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’dan büyük destek.

Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Solak ve Başkan Yardımcısı Erdal Demirpolat; Başkent ekibinin başkanını Ankara’daki ofisinde İlhan Cavcav'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette, 2015 yılında yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilen ve 39 yıldır kulübün başında olan Cavcav, tecrübelerini aktarırken, Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak da 1947’de kurulan ve faaliyetlerine başlayan kulüp hakkında bilgilendirme yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Sarayönü Belediyespor’un 3. Lige yükselmesi için elinden gelen desteği vereceğini belirterek, önümüzdeki hafta başlayacak ikinci yarı öncesinde yeşil-siyahlı kulübe başarılar diledi.

Sarayönü Belediyespor yönetimi olarak Türk futbolunun duayenlerinden biri ile bir araya geldiklerini belirten Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Solak, “Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten kulübümüz adına büyük kazanımlarla ayrıldık. Türk futbolunun çınarlarından olan İlhan Cavcav’ın tecrübelerinden faydalandık. Ayrıca, kulübümüz için iki futbolcu sözü alarak ayrıldık. Teknik heyetleri ile yapacakları toplantıdan sonra belirlenecek iki futbolcuyu yeşil-siyahlı renklerimize bağlayacağız. Devre arasında Adil, Mertcan, Burçin ve Abdurrahim ile takviye yapmıştık. Gençlerbirliği’nden gelecek iki oyuncunun ardından ikinci transfer dönemini altı takviye ile kapatmış olacağız. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’a göstermiş olduğu nezaket ve kulübümüze sağladığı katkılardan dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABAR-FOTOĞRAF: MUSTAFA SOLAK



Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.