Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ocak 02, 2016

İnegöl Gençlergücü çıkış arıyor


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu'nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İnegöl Gençlergücüspor, dokuncu haftada elde ettiği galibiyet ile moral buldu.

Bursa Süper Amatör Küme'de 9. hafta nefes kesen maçların ardından tamamlandı. B Grub'unda yer alan ve ligde zor günler geçiren İnegöl Gençlergücüspor, kendi evinde Bursa Duaçınarı Çınarspor'u ağırladı. Ligde sadece bir galibiyeti bulunan mavi-siyahlı ev sahibi ekip, geçen hafta kan değişikliğine gitmiş ve teknik sorumluluğa iki sezondur Alanyurtspor'da başarılı sonuçlar elde eden, kulübün eski oyuncusu, daha önce alt yapı da antrenörlük yapan ve camianın yakından tanıdığı Yunus Memiş ile anlaşmıştı. Memiş yönetiminde geçen hafta lider Gürsu Belediyespor deplasmanından eli boş dönen Gençlergücüspor, haftayı Duaçınar Çınarspor galibiyeti ile kapattı. Gergin ve stresli geçen maçtan 1-0 galip ayrılan İnegöl ekibi, az da olsa nefes aldı.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
İnegöl Gençlergücüspor Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, maç sonunda yaptığı açıklamalarda şu değerlendirmelerde bulundu:

"Camiamız için çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularım elinden gelen en iyi mücadeleyi sergiledıler. Onlara teşekkür ediyorum. Bizleri mahçup etmediler. İlk yarı çok iyi oynamamıza rağmen ikinci yarı bunu sürdüremedik. Çok gerginlik vardı. Oyun esnasında 2 oyuncumuzu sakatlıkları nedeniyle değiştirmek zorunda kaldık. Kolay olmadı ama sonu mutlu bitti. Puan ve sıralama olarak çok sıkıntılı durumda olmak bize yakışmıyor. En kısa zamanda puan yada puanlar toplayarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz."

KENETLENMEK ZORUNDAYIZ
Yaşanan bu sıkıntılar her kulübün başına gelebilir. Bazen oyuncular istediginizi sahaya yansıtamayabilir. Ne kadar iyi oynasanız da sonuç olarak puan çıkartamazsanız zor durumlara düşebiliyorsunuz. Bunları atlatmak için kenetlenmeli ve sonuca götürecek skorlar almalıyız. Takımda bu potansiyel var. Bende bu potansiyeli harekete geçirmek için elimden geleni yapacağım.

ÖZGÜVENİMİZİ KAZANMALIYIZ
Bu maç sadece bize 3 puanın yanında daha fazla şeylerde kazandırır umarım. Takımın özgüvene ihtiyacı vardı. Haftalardır galip gelememenin stresi tüm camiayı etkilemiş. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bunu da değerlendirdik. Maçımıza gelerek bizleri destekleyen taraflı tarafsız herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi bir sinerji oluşturmaya çalışıyoruz. Bu maçtan önce Son antrenmanımızda belediye başkanımız Sayın ALİNUR AKTAŞ  bizleri ziyaret etti ve bizlere desteklerini açıkladı. Hepimize moral verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

TRANSFER YAPMALIYIZ
Bu hafta maç yapmadan geçireceğiz. İlk yarının son maçını deplasman da grubun en iyi takımlarından biri olan Zafersporla yapacağız. Sahadan en iyi netice ile ayrılmak istiyoruz. Şuanda mevcut kadroya takviyeler yapmak için yönetimle görüşmeler yapıyoruz. Sorun yaşadığımız bölgelere takviyeler yapıp kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Bu zor grupta 2.yarı çok değerli puanlar almalı ve üst sıralara çıkmalıyız.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.