Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ocak 19, 2016

İnegöl Kurtuluşspor’da moraller yerinde


Bursa Süper Amatör Lig B grubunda mücadele eden Kurtuluşspor’da İnegöl derbisini kazanmanın sevinci yaşanıyor. Kurtuluşspor teknik direktörü Haluk Metin, Gençlergücü maçında iyi oynadıklarını, yeni transferlerle güç kazandıklarını söyledi.

Haluk Metin’in açıklamalarından satırbaşları:

“Maça iyi hazırlanıp geldik. Sonuçta derbilerin havası farklı olur. Rakip takıma pozisyon vermedik. Pozisyonlarımız var, değerlendirebilirdik. İkinci golü bulsaydık oyun çok farklı bir hâl alabilirdi, atamadık. Rakibimize pozisyon da vermedik. Maçı o şekil bitirdik. Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum, kutluyorum. Önümüzdeki maçlarda inşallah daha iyi futbol sergileyip, daha iyi olacağız.”

‘Metin Akan bize güç katacak’
“Metin Akan kaliteli sporcu. Üst liglerde oynamış. Futbolu en güzel yerde oynamış arkadaşımız. Her şeyden önce inanılmaz temiz, iyi bir insan, iyi niyetli bir arkadaş kazandığımızı düşünüyorum. Sahaya çıktı ve kalitesini gösterdi. Tam olarak hazır değil. Tam olarak hazır olduğunda İnegöllü sporseverler güzel bir Metin Akan, iyi bir Kurtuluşspor izleyeceklerine inanıyorum.”

‘Zor maç olacak’
“Perşembe günü oynayacağımız Gürsuspor maçı olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Zaferspor maçı zor bir maç olacak. Güzel futbol oynayıp derbinin tadını ve keyfini çıkaracağız.”

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.