Pazartesi, Ocak 18, 2016

İstanbul Gençlergücü Zekeriyaköy maçında dostluk kazandı


Zekeriyaspor ve İstanbul Gençlergücü takımları Kilyos Stadında hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler.

Maçın ilk yarısı her iki tarafın karşılıklı gol  pozisyonlarıyla devam ederken İstanbul Gençlergücü 40.dakikada Gökhan'ın kullandığı köşe vuruşunda santrafor olarak görev yapan adaşı Gökhan'ı tola buluşturdu. Gökhan iyi bir kafa vuruşuyla İstanbul Gençlergücüsporu 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı skorunu belirledi

İkinci yarı şiddetli yağmurun yağması ve zeminin ağırlaşması ile her iki takım oyuncuları için top kontrolünü zorlaşırken, futbolcularda ekstra performans sergilemek zorunda kaldı.


Genclergücüspor da Serkan'ın yerde kalmasıyla serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Haydar geçti.İyi bir vuruş yapan Haydar İstanbul Gençlergücüsporu 2-0 öne geçirdi.

Mücadelede iki takımda orta sahada birbirine üstünlük kurmak için savaşırken, Gökhan ceza sahası önünde Aydın'ı topla buluşturdu. Düzgün bir vuruş yapan Aydın takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Zekeriyaköyspor yine karşı kalede gol ararken, çaprazdan içeri girip kaleciyle karşı karşıya kalan Onur, şık bir vuruşla farkı ikiye indiren golü attı. 3-1. Mücadelede başka gol olmayınca hazırlık maçında İstanbul Gençlergücü kazanan taraf oldu.

İki takım oyuncuları sahada dostça mücadele ederken iki ekibinde Yöneticileri ve Antrenörleri dostluk mesajı verdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

10 kişilik Girne bir bir puanı uzatmada kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta İzzetpaşaspor ve Girne Gençlik 3-3 berabere kaldı.