Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Ocak 10, 2016

İstanbul Konya Alican'la güldü


İstanbul 1.Amatör 9.Grupta İstanbul Konya, Rami Stadında Seyrantepe Yeşilce ekibini misafir etti.

Karşılaşmaya İstanbul Konya şanssız bir şekilde başladı. Mücadelenin 5.dakikasında İstanbul Konya ekibinden Hasan, suratına aldığı tekme ile yerde kaldı. Oyundan çıkmak zorunda kalan başarılı oyuncunun yerine ise Erhan dahil oldu. Erhan'ın oyuna girmesiyle ofansif gücünü arttıran İstanbul Konya ataklarını sıklaştırmaya başladı.

Golcü sahneye çıktı
Karşılaşmanın 25.dakikasında sol kanattan Yunus ceza sahasına mükemmel bir orta kesti. Topa iyi yükselen Alican, neredeyse aut çizgisinin üstünden yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı ve İstanbul Konya mücadelede 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra beraberlik arayan Seyrantepe Yeşilce, yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonunda bu seferde sahneye kaleci Recep çıktı ve gole izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısı da İstanbul Konya'nın 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla iki ekipte vites düşürdü. Orta sahada iki takımda birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Ev sahibi ekipte Alican'da 60.dakikada sakatlığından dolayı oyundan çıkınca ön tarafta da yeterli baskıyı kuramadılar. Defansta da açık vermeyerek rakibi kitleyen Ahmet Odabaşoğlu'nun talebeleri karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak Sütlüce'nin de puan kaybettiği hafta farkı 6 puana çıkardı ve zirvede tek başına kaldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.