Cuma, Ocak 15, 2016

İstanbul Konyaspor 'Demir'i eritti


1.Amatör 9.Grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen İstanbul Demirspor, Şampiyonluk mücadelesi veren ve en yakın rakibine 6 puan fark atarak yenilgi yüzü görmeyen İstanbul Konyasporu ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf İstanbul Konya oldu. Ceza sahası önünde Alican kendisine gelen pası göğsüyle sola çekti. Sol ayağıyla yaptığı vuruş filelerle buluştu ve İstanbul Konya mücadelede 1-0 öne geçti.

Alican, Sezer A.Ş.
Aut atışından gelen topa Alican yükselerek topu arkaya aşırdı. Süratle defansın arasından sızan Sezer topla buluşup içeri girdi ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra oyuna iyice hakim olan İstanbul Konya, Sezer'in sol kanattan taşıyıp içeri girdiği pozisyonda Sezer'le bir gol daha bulup skoru 3-0 yaptı ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda daha derli toplu bir İstanbul Demirspor sahadaydı. Nitekim bu toparlanma onlara gol olarak geri döndü ve skor 3-1 oldu. İstanbul Demir ataklarında İstanbul Konya kalecisi ve defansı gole izin vermeyince farkı indirme girişimleri sonuçsuz kaldı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Alican araya atılan pasta topla buluşarak sol ayağıyla ters köşeye toğu gönderdi ve maçın skorunu ilan eden golü attı. 4-1.

Aldığı 3 puan ile birlikte puanını 33'e yükselten İstanbul Konya en yakın rakibi ile olan 6 puanlık farkı da korumuş oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Zorlu maçın galibi Vefa

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta ilk maçlarını kazanan iki iddialı takımın randevusunda Vefa SK sahasında Beşyüzevlerspor'u 2-0 ...