Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ocak 09, 2016

İstanbul Malatya sporda olağanüstü kongre Kararı aldı.




İstanbul 1.Amatör kümede şampiyonluk yarışı veren ve grup liderliğini sürdüren İstanbul Malatya spor olağanüstü kongre Kararı aldı.

Dün akşam kulüp Başkanı Turgut Öztürk Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Kulüpten yapılan yazılı açıklamada Yeni sezona güçlü bir kadroyla giren İstanbul Malatya spor kulübümüz şu anda liderliğini devam ettirmekte olup sezon şampiyon olarak  taçlandırmak istiyoruz ve 1 yıl ardan sonra yeniden Süper amatör ligde mücadele etmek arzusundayız.
Akşam yapılan Yönetim kurulumuzun almış olduğu bu karar doğrultusunda önümüzdeki Futbol sezonunda ilk önce Süper Amatör ligde kalıcı olabilmek.
Süper Amatör lig de oynayacağımız klasman maçları için yatırım yapmak iyi ve güçlü kaliteli bir kadro oluşturarak Bölgesel (BAL) liginde oynamak arzusu içindeyiz.

İstanbul Malatya spor kulübü yönetim kurulu olarak bu akşam almış olduğumuz olağanüstü kongre tüm bunlar için hem elimizi güçlendirmek.
Kulübümüz hem de tesisleşmek için adımlar atan yönetim kurulu gerek amatöre gönül vermiş bu isin toprağını yutmuş memleket sevdalısı maddi ve manevi destek verebilecek Gönül taşlarımızı ve iş adamlarının desteğini almak amacı ile Malatya Sivil toplum örgütleriyle görüşmelere başladığını duyurarak yakın zamanda tarihini belirleyeceğimiz olağanüstü kongremizin şimdiden hayırlısı olmasını diliyoruz.

Güçlü kuvvetli bir Malatya için haydi el ele birlikten kuvvet doğa sloganı ile yola çıktık.

HABER:YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.