Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Ocak 03, 2016

Kadınhanı Belediyespor'dan transfer atağı

Arif Bolat
Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Saiteli Kadınhanı Belediyespor, transferde atağa kalktı.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak kaçırdığı penaltılar ve aldığı sürpriz sonuçlarla beklemediği sıraya gerileyen siyah beyazlılar, ara transfer sezonunun başlamasına az bir süre kala Bölgesel amatör Lig ekiplerinden Ereğlispor’un tecrübeli Sol beki 1994 doğumlu Arif Bolat’ı renklerine bağladı. Transfer görüşmesinde Kadınhanı Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp başkanı olan Mehmet Nuri Ödük ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Badem yer aldı.

Bolat'ı renklerine bağlamasının ardından hız kesmeyen Kadınhanı Belediyespor, bir diğer transferini de basına tanıttı. Siyah Beyazlılar, Beyşehir Belediyespor’un forveti 1995 doğumlu Burak Yener’i transfer ederek renklerine bağladı.

Arif Bolat Kimdir?
1994 İstanbul / Bakırköy doğumlu, Futbola Dolayoba  Kulübünde başladı. Sırasıyla Pendikspor, İdealtepespor, Kestel Belediyespor, Karapınar Belediyespor ve Konya Ereğlispor’da oynadı. Bölgesel Amatör lig’de oynadığı 19 lig maçında 1 gol atma başarısı gösterdi.

Burak Yener Kimdir?
1995 Kütahya / Tavşanlı doğumlu, Futbola TKİ Tavşanlı Linyit Alt yapısında başladı. Sırasıyla Ankara Türk Telekomspor, Ankara Esnafspor, Akçakocaspor ve Beyşehir Belediyespor’da oynadı.

HABER-FOTOĞRAF: YÜKSEL CIRT
Burak Yener

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.