Perşembe, Ocak 14, 2016

Kavaklı 3 puanı 3 golle aldı


1.Amatör 3.Grupta Kavaklı Köyü, evinde Silivri Mimarsinansporu ağırladı. İki taraf için de hayati önem taşıyan müsabakada Kavaklı Köyü hata yapmadı.

Karşılaşmaya rakibine oranla daha istekli başlayan Kavaklı Köyü, 14.dakikada Mehmet Terzioğlu'nun kullandığı frikikte, Silivri Mimarsinan kalecisi Mehmet gole izin vermezken, 24.dakikada ise Mehmet İstek, Kavaklı Köyünde direğe takılan isim oldu.

29.dakikada Kavaklı Köyü frikik kazandı. Topun başına geçen Mehmet Terzioğlu yine kaleci Mehmet'e takıldı. 34.dakikada Erman, altı pasın içinde golü bulamadı. 41.dakikada Mehmet İstek ceza sahası içindeki yaptığı kafa vuruşunda top üst direğe çarpıp auta gidince karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Kavaklı ikinci yarıya hızlı başlarken, Mehmet Terzioğlu yaklaşık 30 metreden yaptığı şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 56. dakikada Mehmet Terzioğlu'nun şutunu kaleci güçlükle kornere çelerken, 66. dakikada Mimarsinanspordan Abdürrezzak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

78. Dakikada oyuna dahil olan Batukan oyuna hareketlilik kazandırırken, 86. dakikada ceza sahası dışından yolladığı füze ile takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 90.dakikasında ise Batukan'ın milimetrik pası ile topla buluşan Mehmet Terzioğlu jeneriklik bir vuruşla skoru 3-0 yaptı ve mücadelede bu skorla sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...