Pazartesi, Ocak 18, 2016

Kocamustafapaşaspor'dan 'Koca' başlangıç


İstanbul U19 1. Amatör Lig'de sezonun ilk maçında Kocasinanspor'u 4-2 yenen Kocamustafapaşaspor, lige galibiyetle başladı.

İlk devre boyunca Kocasinanspor'u yoğun baskı altına alan Kocamustafapaşaspor, iki kontraatak pozisyonunda iki şanssız gol yedi ve sayısız gol pozisyonunu değerlendiremedi.

İkinci yarıya Deniz'in kaleciyi geçip sağ çağrazdan filelere bıraktığı golle başlayan Kocamustafapaşaspor, yeniden morallendi ve rakip kaleyi abluka altına aldı. Beklenen gol Tarık'ın ayağından penaltıdan geldi. Topu kalecinin soluna bırakan Tarık, kaleciyi hareketsiz bıraktı ve maça 2-2'lik beraberlik geldi. Bu dakikadan sonra maç iki kırılma anı yaşadı. Kocamustafapaşa'da Bülent'in topu çizgiden çıkararak topun ağlara gitmesini engellemesi ve Kocasinanspor'un 10 kişi kalmasıydı. Bu iki kırılma anından sonra baskısını daha da artıran Kocamustafapaşaspor, rakibin oyunu soğutma çabalarına rağmen oyunu yeniden rakip ceza sahasına yığdı. Ve beklenen gol Deniz'in kafa vuruşundan geldi. Deniz, topu kafayla kalenin sol köşesine yolladı. Hemen ardından Bülent'in golü geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Namık Sevik Stadı'nda müthiş maç 2-0 geriden gelen Kocamustafapaşaspor'un 4-2 maçı kazanmasıyla sona erdi.

Maç sonrasında 90 dakika takıma desteğini esirgemeyen Kızıldeliler taraftar grubu Kocamustafapaşa takımını yanına çağırarak galibiyeti kutladılar.


Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...