Cuma, Ocak 22, 2016

Küçükçekmece'de finalin adı: Söğütlüçeşme - Atakent Gelişim

HABER: Yılmaz AKTEPE
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin Organize ettiği 9. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası çeyrek ve yarı final maçların ardından finalist takımlar belli oldu.
 
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri  Recep Kelment koordinatörlüğünde Cuma günü yoğun kar yağışı altına Küçükçekmece  Belediyesi Kemal Aktaş sahasında İkitellispor,Atakent Gelişim,İstanbul Sinopspor,Söğütlüçeşmespor takımları finale kalmak için karşı karşıya geldiler.
Soğuk ve yoğun kar yağışı altında günün ilk karşılaşması İkitellispor ,Atakent Gelişimspor takımları arasında oynandı.
Müsabakada her iki takım karşılıklı birer gol atarak normal sure 1-1 bitti ve penaltı atışlarına geçildi.
 İkitellispor-4- Atakent Gelişimspor-6
 Penaltı atışlarında Atakent Gelişimspor 6-4 üstünlük sağlayarak rakibini eledi ve final oynamayı hak kazan ilk takım oldu. İkitellispor da Muhammet,Ali,Öner,Ufuk, Atakent Gelişimspor’da  Hamza,Can,Yusuf,Umut,Doğan ve Akın golleri atan oyuncular oldu.
İstanbul Sinopspor-3-Söğütlüçeşmespor-5
 Günün son karşılaması İstanbul Sinopspor ,Söğütlüçeşmespor takımları arasında oynanandı. Her iki takımda  normal sürede girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince karşılaşma golsüz sona erdi.Penaltı atışlarında Söğütlüçeşmespor takımı rakibi İstanbul Sinopspora 5-3 üstünlük sağlayarak rakibini saf dışı bıraktı ve finale adını yazdıran ikinci takım oldu. İstanbul Sinopspor takımında Ömer,Diyar,Koray,Söğütlüçeşme takımında Alper,Semih,Furkan,Kaan ve Mert takımlarının gollünü atan isimler oldu.
 Penaltı atışlarında rakiplerini eleyen Atakent Gelişim ve Söğütlüçeşme takımları finalde karşı karşıya gelerek şampiyonluk için kapışacaklar.
Yarı finalde rakiplerine elenen İkitellispor  ile İstanbul Sinopspor takımları üçüncülük ve dördüncülük için karşılaşacak takımlar oldu.
 23 Ocak 2016 tahinde  C.Tesi günü Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş sahasında  oynanacak final maçları ile  9. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvasının şampiyonu belli olacak.


  Final Programı

17:30 İkitellispor-İstanbul Sinopspor (3'lük 4'lük maçı )

19:00 Söğütlüçeşmespor-Atakent Gelişimspor (Final Maçı)

Yer: Küçükçekmece Belediyesi Kemal Aktaş sahası (Florya Metrobüs Durağı arkası) 



























Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.