Pazar, Ocak 17, 2016

Küçükyalı Yelkenspor'u küme düşme korkusu sardı


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta bulunan Küçükyalı Yelkenspor, 14'üncü hafta mücadelesinde konuk olduğu Yamanspor'a hükmen mağlup oldu.

Maltepe Belediyesi İdealtepe Suni Çim Saha'da oynanması gereken mücadeleye konuk Maltepe ekibi ancak altı kişiyle gelebildi. Müsabakanın hakemi Cüneyt Tuncer, Futbol Müsabaka Talimatı'nın (FMT) 22. maddesinin (a) bendine göre, karşılaşmanın seremonisini yaptıktan sonra müsabakayı tatil etti.  Talimatlara göre; Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez), hükmen yenik sayılmayı gerektiren bir durumdur.

Küçükyalı Yelkenspor, Kartalgücüspor oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri karşılaşmada beş oyuncusu kırmızı kart görmüştü. Sakat oyunculara cezalıların da eklenmesiyle Kırmızı Mavili ekip, Yamanspor maçına altı kişiyle gelebildi.

Küme düşme korkusu sardı
Maltepe ilçesinin 1. Amatör Lig'deki temsilcilerinden Küçükyalı Yelkenspor, üst üste beş maç kazandıktan sonra hükmen mağlubiyet ile üst üste beşinci yenilgisini aldı. 18 puan ile dördüncü sırada bulunan Kırmızı Mavililerin kalan dört haftadaki performansı, ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek. Rakiplerine oranla daha iyi konumda bulunan Maltepe ekibinin son haftalardaki istikrarsız performansının yanında sahaya çıkaracak oyuncu bulamaması, küme düşme korkusunu yakından hissetmesine neden oldu.

HABER: MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...