Cuma, Ocak 15, 2016

'Maçlarımıza gençlerle çıkıyoruz'


Bursa 1. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele veren İnegöl Osmaniyespor’un Kulüp Başkanı Nedim Sonay Kara, çok istemelerine rağmen bu sezon başarılı olamadıklarını, şimdiden gelecek sezon için takıma kazandırdıkları otuza yakın gençlere odaklandıklarını söyledi.

Tüm imkânları çerçevesinde lig sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayan Nedim Sonay Kara, geldikleri noktada ellerinden gelenin sadece mücadele etmek olduğunu dile getirdi. Çok istemelerine rağmen başarılı bir sezon geçiremediklerini belirten Kara, "Bazı maçlarda gerçekten iyi mücadele ettik. Şansız olduğumuz maçlarda oldu. Bazı maçlarda maalesef tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Ama bu sezon çok büyük ölçüde tecrübe sahibi olduk” dedi.

“Prestij maçlarına çıkacağız”
Kara, ligde kalan maçlarına prestij için çıkacaklarını belirterek, “Ligde kalan maçımıza disiplin içinde çıkacağız. Yönetim olarak artık gelecek sezonun takımını oluşturma çabası içerisindeyiz. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu sahalarında Doğugücüspor ile oynayacakları maça da değinen Kara, “Doğugücüspor’un Play-Off mücadelesi devam ediyor ancak bizi ilgilendirmiyor. Biz Osmaniyespor olarak kendi geleceğimizin inşasını yapıyoruz" diye konuştu.

“30 genç oyuncu aldık”
Dokuz maçtır genç kadroyla ligde mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Nedim Sonay Kara, “Kalan maçlarımıza da genç kadro ile çıkacağız. Otuza yakın genç oyuncuyu bünyemize kattık. 1998, 1999, 2000, 2001 doğumlu gençleri Türk futboluna, kulübümüze kazandırıyoruz. Genç oyuncuları bünyemize katmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki sezon bütün yaş gruplarına katılmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...