Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Ocak 24, 2016

Mahalle gençlerinden Fatih Belediyesi'ne protesto


Kadırga tesislerinin bulunduğu Cinci sahası ve tesisleri, Fatih Belediye Meclisinin, 05,09,2014 tarihli 159 Kararla Fatih Küçük Ayasofya Mahallesi 3032 ada, 1 Parsel, 5022 metrekare alanlı taşınmazın 438 metrekarelik kısmında bulunan spor tesisinin 25 yıla kadar kiralanması hususunda Başkanlık makamına verilen yetki gereği biz Küçük Ayasofya halkının elinden alınmış ve yıkılmış bulunmaktadır;

Yapılan açıklamada "Küçük Ayasofya halkının gençlerine, çocuklarına hizmet veren bu tesisler hangi hak ve yetkiye dayanarak ve hangi yasa gereği, üstelik yıllar sonra bir anda yıkılıp yok edilebilmiştir merak etmekteyiz. Bir ülkede halkın haklarına, malına, mülküne rant için verilen anlık kararlarla, üstelik halka haber bile vermeden nasıl bir anda el koyabilmek ve yıkabilmek bu kadar kolay olabilmektedir. Böyle bir belediye başkanı halka rağmen yaptığı bu uygulamalar ortadayken nasıl bu şekilde hala halka hizmet ettiğini iddia edebilmektedir?!!!"

"Spor yapmak, çoçuklarımızı, kardeşlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz. Her şeyimiz olan çocuklarımız bizlerin ve bu ülkenin geleceğidir. Hiç bir rant onların ve bu ülkenin geleceğinin önünde değildir. Çocuklarımızı şimdiye kadar düşünmeyenler hiç olmazsa bu sefer düşünsünler istiyoruz. Küçük Ayasofya, Kadırgaspor gibi takımlarımızın ortak kullanabileceği bir saha istiyoruz."

"Belediyenin vermiş olduğu vaatler var ancak bunların bizle uzaktan yakından alakası yok. Yenikapı Miting Alanının yanına saha yapılacağı söyleniyor. Çok güzel oraya da elbette saha yapılsın. Ancak bizim minik çocuklarımız o sahalara giderken o yolları karda kışta nasıl yürüyecekler. Yollarda başlarına bir iş gelirse bu günah kimin günahı olacak. Çocuklarına spor yaptırmak isteyen ailelerin mi yoksa oralara saha yapanların mı. Çocuklarımızın başlarına hiç bir kötü olay gelmese bile, idman dönüşü çocukların hasta olmama ihtimalleri neredeyse hiç yok. Cinci sahasına daha yakın yerlerde imkan olan yerler var. Çocukların gidemeyeceği, yarın öbür gün halı saha niyetine kiralanıp yine birilerine rant kapısı olan bir yer yerine, gençlerimizin, çocuklarımızın antrenman yapmaya daha kolay ulaşacakları. Biz velilerin korkmadan çocuklarımızı gönderebileceğimiz bir yerde bu spor alanını istiyoruz" dendi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.