Perşembe, Ocak 14, 2016

Mahmutbey durdurulamıyor


Şampiyonluğa koşan 1.Amatör 12.Grupta mücadele eden Mahmutbeyspor kendi seyircisi önünde aynı puanla takipçisi Kumkapı Sarıçubuksporla karşı karşıya geldi. Maça tutuk başlayan Mahmutbey ilerleyen dakikalarda baskısını arttırdı ve sonuca ulaştı.

Taraftarlarının şampiyonluk şarkıları ile sahaya çıkan Mahmutbey en yakın takipçisi Kumkapı Sarıçubuk engelini ilk yarı da tutuk olmasına rağmen farklı kazandı. Mahmutbeyspor geçtiğimiz haftalarda da farklı kazandığı maçlarla rakiplerine göz dağı vermeye devam etti.

Mahmutbeyspor ataklarında bir türlü top ağlarla buluşmazken Mehmet sahneye çıkarak muhteşem bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Mehmet maçın başından sonuna kadar sahada basmadık yer bırakmadı. İlk yarı Mehmet’in attığı tek golle 1-0 bitti.

İkinci yarıya fırtına gibi başayan Mahmutbeyspor peş peşe golleri bulmaya başladı. Enes iki gol atarken, Mümin ve Raşit’in attığı gollerle Kumkapı Sarıçubuk’a ağır bir yenilgi tattıran Mahmutbeyspor maçı 5-0 kazandı. Maç oynanırken bir pozisyonda Mahmutbeysporlu futbolcuya sert giren Kumkapı Sarıçubuklu futbolcuya tribünlerden büyük tepki gelince kısa süreli gerginlik yaşandı.

Kritik maçtan farklı galip gelmesini bilen Mahmutbeysporlu futbolcular galibiyet yemeğini de Başkan Vural Sarp ve yönetimle birlikte yediler. Mahmutbeyspor Genel Kaptanı Mümin Tartar “Süper amatöre bu şekilde farklı galibiyetlerle emin adımlarla çıkacağız. Oynadığımız futbolla ve attığımız gollerle izleyenlere seyir zevki yüksek bir oyun sergiliyoruz. Futbolcularımı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

haber:guneslihaber.com


Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'da umutlu bekleyiş

İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak iken tüm takımlarda olduğu gibi Kanlıcaspor...