Cumartesi, Ocak 09, 2016

Malatya adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor.


Haber: Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör küme 8.Grupta Lider İstanbul Malatya spor deplasmanda İstanbul Giresun spor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Ligin 12.Haftasında Bayrampaşa Belediye sahasında İstanbul Giresun spor ile İstanbul Malatya spor takımları karış karşıya geldiler bu önemli maçı Erdi Polat, İbrahim Mennanoğlu ve Osman Şahin Hakem üçlüsü yönetti
Bayrampaşa Belediye sahasında oynan maçın ilk yarısına her iki takımda başa baş mücadele içinde geçti ve girdiği gol pozidyonlari gole çeviremeyince ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarı misafir takım ilk yarıya göre daha istekli ve atak futbol sergileyerek rakip kalede etkili olmaya başladı.''
55.Dakikada İstanbul Malatya spor Abdullah'ın attığı golle İstanbul Giresun spor karşında 1-0 öne geçti.
63.Dakikada misafir takım İstanbul Malatya sporun tecrübeli kaptanı Ramazan Balkan takımının ikinci gollünü atarak farkı ikiye çıkaran gollü attı skor 2-0 oldu.
72.Dakikada İstanbul Malatya spor takımında üç haftadır sakatlığı nendi ile takımında yer alamayan Olcay bu maçta yer alarak serbest vuruştan attığı şık gole farkı üçe çıkaran gollü attı skor 3-0 oldu.
83.Dakikada ev sahibi İstanbul Giresun spor takımının gollü geldi ve fark ikiye inerken skor 3-1 oldu ve karşılaşama bu skorla sona erdi.
Lider İstanbul Malatya spor zorlu deplasmanda İstanbul Giresun sporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazanarak liderliğini sürdürürken şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşamış oldu.


Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.