Salı, Ocak 19, 2016

Malatya bizim ortak sevdamız"

                          
HABER:Yılmaz AKTEPE

İstanbul 1.Amatör kümede şampiyonluğa oynayan İstanbul Malatya spor kulüp yönetimi Vuslat Tv de Düş Bahçesi Ali’ni konuğu oldu ve sarı kırmızılı yönetim Malatya bizim ortak sevdamız dedi.

 Vuslat Tv de Düş Bahçesi program yapımcısı ve sunucusu Ali Biriciğin Konuğu olan İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı ve yöneticiler 2 saat süren programda

Kulüp Başkanı Turgut Öztürk konuşmasında, 2012 yılında kurulduğu yıldan itibaren Malatya ilimize büyük katkı sağlayan birlik beraberliğin dayanışmanın en güzel örneğini İstanbul Liglerinde en iyi şekilde temsil ettiğimizi sanıyorum.

Başarıdan başarıya koşarak bugünlere gelen İstanbul Malatya spor’un, Malatyalıların ortak paydası olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi:
''Yedisinden yetmişine herkes İstanbul Malatya spora destek vermek ve yardım etmek konumundadır.

 İstanbul Malatya spor bu sezonda 8.Grupta çok iyi bir çıkışı yaparak şuanda en yakın takipçisine 5 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturmakta istenilen çıkışı yapamamıştır. Ama değerli futbolcularımızın, antrenörlerimizin, yöneticilerimizin katkısıyla bu sezon kendisine yakışanı yapmıştır.

Öztürk, Bugün İstanbul Malatya spora sahip çıkma günüdür. Bugün birlik, beraberlik ve yardımlaşma günüdür. Yardımda bulunanlara teşekkür ediyorum.



 İstanbul Malatya spor kulübünün kurucu başkanı ve şuan Başkan yardımcısı olan Hüsnü Öney de yaptığı konuşmasında Metropol kendi olan İstanbul da gurbetteki Malatya sevdası ile memleket hasreti taşıyan ve geleneklerimizi göreneklerimizi devam ettirmek.

İstanbul'dakihemşehrilerimizle birlik beraberliğimizi yeni nesillere taşımak adına ben ve arkadaşlarımız 2012 yılında bu sevdayı daha iyi yerlere taşımak amacı ile İstanbul Malatya spor futbol takımını kurduk.Kurulduğumuz ilk yıl 2.Amatör kümede namağlup şampiyon olduk. Bir yıl sonra 1.Amatör kümede yine hiç yenilgi almadan şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkma Başarısını gösterdik.

 Geçen yıl İstanbul’da bulunan İş adamlarımızdan gerekli desteği görmememiz üzerine gençlerle sahaya çıkarak yeniden 1.Amatör kümeye düştük.

Ben ve yönetici arkadaşlarımız takımızın küme düşmesi üzerine bu sezon yeniden güçlü bir takım oluşturduk ve şuanda ligin 13. Haftası grubumuzda en yakın takipçimize 5 puan fark atarak adım adım şampiyonluğa ve yeniden Süper Amatöre çıkmaya için doğru koşmaktayız.

Gurbette buluna tüm Malatyalıları Malatyalı iş adamlarının memleket sevdası taşıyan herkesi bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz bu takımı herkesin tüm Malatyalının, Malatya bizim sevdamız. Sevdalar çekilen sıkıntılarla büyür.''







Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...