Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ocak 02, 2016

İstanbul Malatyaspor'a kar engel değil

Formun Altı
                               
HABER. Yılmaz AKTEPE
İstanbul Malatya spor yoğun kar yağışına rağmen İstanbul Giresun karşılaşması için çalışmalarını bir günlük aradan sonra sürdürdü.

                                  
İstanbul 1.Amatör küme 8.Grupta lider İstanbul Malatya spor Futbol Takımı olumsuz hava şartlarına rağmen Teknik Direktör Aytaç İçten nezaretinde kapalı sahada çalışmalarını sürürdü.
                                  
 İstanbul da yoğun kar yağışı nedeni ile ligin 18.Hafta maçları TFF tarafından iptal etmesi sonucu haftayı boş geçmek istemeyen sarı kırmızılı teknik direktör Aytaç İçten kapalı sahada çalmalarını sürdürdü.
                                 
İki buçuk saat süren çalışmayı İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı Turgut Öztürk Başkan Vekili Hüsnü Öney ve Genel Kaptan Mehmet Birici izledi.
Olcay çalışamaya katıldı.

                               
Sarı kırmızılı takımın iki haftadır sakat olan sol bek oyuncusu Olcay takımla çalışmaya katıldı bir süre çalışmayı sürdüren başarılı oyuncu ağırları artınca idmanı yarıda bıraktı.

                                                Çiğ köfteler Kahta dan
 İstanbul Malatya sporun sponsoru olan ve İstanbul un birçok ilçesinde şubeleri bulunan Kâhta çiğ köftecisi idman sonrası futbolculara süprüz yaparak çiğ köfte ikram etti.

                          Öney,Ufak hata şampiyonluğumuzdan eder.
İstanbul Malatya spor Başkan Vekili Hüsnü Öney yaptığı açıklamada yoğun kar yağışı nedendi i ile liglere ara verildi.  İstanbul Malatya spor kulübü olarak ligin zor haftalarına girmiş bulunmaktayız. Ligde telafisi olmayan küme düşecek ve şampiyonluğa belirleyecek maçlar oynayacağız bu nedenle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
 Futbol sahalarının karla kaplanması nedeni ile kapalı sahada çalışmamızı yaptık ve bundan sonra işi daha sıkıt tutarak yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz futbolcu kardeşlerimizin bundan sonra kendilerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledik.
 Bundan sonra Yapılacak en ufak hata şampiyonluğu kaçıracağını hatırladık ve lig sonunda şampiyon olmak istediğimizi kendilerine ilettik inşallah lig sonunda şampiyon olarak Süper Amatör lige çıkarız dedi.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.