Pazar, Ocak 10, 2016

Merterspor umutlandı.2-0

HABER: Yılmaz AKTEPE
İstanbul 1.Amatör Küme 9.Grupta alt sırda bulunan Merterspor grubunda iddialı takımlarından Kazım Karabekir Mevlana sporu 2-0 mağlup ederek ileriki haftalar için umutlandı.
Ligin 12.Haftasında İFAspor sahasında karşı karşıya gelen Merterspor ile Kazım Karabekir Mevlana spor takımları sahaya üç puan parolası ile çıktılar.
23.Dakikada serbest vuruş kazan ev sahibi Merterspor da topun başına geçen Bertuğ top çok sert bir vuruş yaptı ancak misafir takım Kazım Karabekir Mevlana spor kalecisi topa uzandıysa da engel olmadı ve top ağlara gitti ve 1-0 öne geçen Merterspor ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Merterspor santıra yapar yapmaz soldan atak geliştirdi.
46.Dakikada solda kanattan ortalanan topa ceza sahası içinde çok iyi yükselerek kafayı vuran Samet topu ağlara yolladı ve takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
68.Dakikada Kazım Karabekir Mevlana spor da Talga Kırımızı kartla oyun dışı kaldı.
74.Dakikada misafir takım Kazım Karabekir Mevlana spor da bu sefer Uğur Avşar  kırmızı kart gördü.
Karşılaşmada başka gol ve goller olmayınca ev sahibi Merterspor her iki yarıda bulduğu gollerle grubunun güçlü takımı olan Kazım Karabekir Mevlana sporu 2-0 mağlup ederek üç puanı alırken ilerleyen haftalar için umutlanmış oldu.
Kazım Karabekir Mevlana spor ise aldığı bu yenilgi ile şampiyonluk şansını kayıp ederek geride kalan maçları kazanarak klasman maçları oynamayı arzuluyor.
















Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başladı...