Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ocak 20, 2016

Muğla'da ilk yarının lideri Yatağanspor


Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Yatağanspor, ilk yarıyı zirvede tamamladı. 10 hafta sonunda 23 puan toplayan yeşil siyahlılar ligin ilk devresini averajla liderlik koltuğunda bitirdi.

Süper Amatör Ligi ilk yarısı hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Yatağanspor, 10 haftası geride kalan ligde Yeni Milasspor ile birlikte 23 puan topladı ve zirvede yer aldı. Cumartesi günü ilk yarının son maçına çıkan Yatağanspor, deplasmanda Kavaklıdere Belediyespor'u 4-2 mağlup etti. Yeni Milasspor'un Dalyanspor'a 1-0 yenilmesiyle Yatağanspor ilk yarı sonunda hedeflediği yere ulaştı.

İlk yarı boyunca 32 gol atan yeşil siyahlı ekip ligin en çok gol atan takımı oldu. Mütevazi ve genç kadrosuyla dikkat çeken Yatağanspor, oynadığı güzel futbol ile Yatağan'ın ve Muğla camiasının dikkatini çekti.

İyi bir ekip olduklarını ve şampiyon olmak istediklerini belirten teknik sorumlu Hüseyin Çolak, "İlk yarı sonunda zirvede olmak gurur verici. Biz bu ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Nitekim en çok gol atan da biziz. Devre arası 1-2 takviye ve gençlerimizle daha da güçleneceğiz. Şampiyonluk için taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Yatağandaki tüm maçlarımızda seyircimizi takımımızı desteklemeye bekliyorum, Hedefimiz Bölgesel Lig" dedi.

Süper Amatör Liginde ikinci devre 6-7 Şubat'ta başlayacak.

Devrenin son hafta sonuçları:
Kavaklıdere - Yatağanspor: 2-4
Dalyan - Yeni Milasspor: 1-0
Ortakent Yahşi - Bozburun: 1-1
Marmaris - Dalaman: 3-0
Muğla Üniversitesi - Ölüdeniz Belediyespor (31 Ocak'ta oynanacak)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.