Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ocak 13, 2016

Nişantaşıspor Kutsal Anı Ertok'la anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup ekiplerinden Nişantaşıspor başarılı file bekçisi Kutsal Anı Ertok ile anlaşmaya vardı.Kaliteli kadrosuna rağmen kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzaklaşan ancak halen iddiasını sürdüren Şişli temsilcisi sezona Çıksalınspor'da başlayan tecrübeli eldiveni kadrosuna kattı. 


Kutsal Anı Ertok, futbola Zeytinburnuspor ile başlarken 3 sezon bu ekibin formasını giydi ve ardından İstanbulspor AŞ'ye transfer oldu. Burada da 3 sezon geçiren başarılı kaleci, ardından Kasımpaşa ile anlaştı. Burada yaptığı antrenman ve maçlarla da kaleciliğinin üstüne koyarak devam etti. Gelişen kalecik deneyimi ile Yalovaspor'un dikkatini çeken deneyimli file bekçisi, Yalovaspor'a transfer edildi ve profesyonel sözleşmeye imza attı.

Ertesi sezon çeşitli sebeplerden dolayı İstanbul'a dönmesi gereken Kutsal Anı Ertok Zeytinburnu Yıldız takımına transfer oldu ve takımını lige tutunduran isimlerin başında geldi. Ardından Vardarspor macerasına başlayan 1989 doğumlu kaleci, buradaki performansı ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbulspor SK takımına transfer oldu. 
2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kuştepe forması giyen ve 2014-2015 sezonunda yine Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erokspor formasını terleten file bekçisi, bu sezon başında Beyoğlu temsilcisi Çıksalınspor ile anlaştı. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Futsal Takımında  da forma giyen başarılı eldiven sezonun kalan kısmında Nişantaşıspor forması giyecek.
 
HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.