Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ocak 12, 2016

Oğuzatak: Maçlarımızda düzgün yönetim istiyoruz


İstanbul 1. Amatör Lig 18. Grup'ta hafta sonu sahasında Maltepe Yıldızspor'a 3-1 kaybeden Selami Ali Yeşil Saha SK'da karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki var. Üsküdar temsilcisinin başkanı Özkan Oğuzatak sert bir açıklamaya imza attı.

Oğuzatak Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Düşmemek için canımızı dişimize takıp mücadele ediyoruz ancak hakemlerin yönetimleri gerçekten çok kötü. Son maçımızda üzücü durumlarla karşılaştık. Mesela Maltepe Yıldızspor'un gol atan 7 numaralı oyuncusu 'Ofsaytı' dedi hakem 'Verdim yapacak bir şey yok' diye yanıt verdi! 4 numaralı oyuncuları oyunu gererken, yardımcı hakem orta hakemi uyardı bu futbolcu hakkında. Ama hakem hiçbir şey yapmadı, 4 numaralı futbolcu da beni kaptanımın atılmasına neden oldu, hemen akabinde oyundan çıktı" dedi.

"Hakemlerden yana çok şikayetçiyim" diyen Oğuzatak "Küme düşmemek için mücadele ediyoruz. Kimseden ayrıcalık istemiyoruz. Düşebiliriz, kalabiliriz bu sorun değil ancak lüften hakemlerimiz düzgün yönetsinler. Kazanacaksak da adil yönetimle kazanalım. Hakem kurulundan atamalarında dikkatli olmalarını rica ediyorum" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

  1. acaba kendi kaptanlarının maçın başından beri yaptıklarını neden söylemediğinide sorarmısınız bu arkadaşa.sürekli küfür eden 7 numaralarını maç içinde sürekli oyuncuları boğazlayan futbolcularını.20.dakkada atılması gereken kaptanlarının sahada o kadar durmasının mucize olduğunu.sahada futbol adına hiç birşey yapmayan bir takımın baskanı nasıl böyle konuşabilir anlamış değiliz.tribünden izlendiği kadarı ile ayaklara boğazlara çalışan yumruklar atan bir ekibin baskanı nasıl olurda böyle demeç verebilir ? oynadığı hiç bir lig macında doğru düzgün golu bulunmayan atağı dahi olmayan bir takım baskanı sahada futbolculara bu dakikadan sonra vurun ayaklarına kırın diye bir sözü nasıl söyleyebiliyor.bunlarıda sorarmısınız ?

    YanıtlaSil
  2. ABİ ADAMSIN AYNEN KATILIYORUM SANA KEMİKLERE KEMİKLERE VURUYOLAR BİR YERE KADAR ARTIK

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.