Pazartesi, Ocak 18, 2016

Okspor'a bir darbe de Kestanelik'ten


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta bir ara play-off hesapları yapan ancak daha sonra düşüşe Kulaksız Okspor deplasmanda Kestanelikspor'a 2-1 yenildi. Beyoğlu temsilcisi böylece üst üste 5. yenilgisini aldı. Çatalca ekibi Kestanelikspor ise sahasındaki başarılı form grafiğini sürdürdü.

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde konuk ekip daha arzulu, istekli ve ataktı. Nitekim 25. dakikada gelişen atakta Oksporlu Ali Ballı skoru 1-0 yaptı. Bu bölümde üçüncü bölgede etkili olan konuk takımın bir pozisyonda da topu direkten döndü. Kestanelikspor maçta ilk yarım saat geçtikten sonra kendine gelmeye başlarken 35. dakikada sağdan gelen ortaya Kerem topa vuracakken Oksporlu savunma oyuncusu araya girdi ancak meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Kestanelikspor ikinci yarıda daha etkili oynarken devrenin ilk tehlikeli atağında Kerem'in şutu yan direkte patladı. Beş cezalı ve çok sayıda sakatına rağmen sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkan ev sahibi takım 75'te aradığı golü buldu. Orta sahadan aldığı topla güzel bir dripling yapan Kerem düzgün bir vuruşla topu Okspor ağlarına gönderdi: 2-1

Okspor 10 kişi kaldı
Maçın yıldızı Kerem'in 80'de bir şutu bu kez üst direğe takılırken son bölümde Okspor'un tehlikeli atakları izlendi. Furkan'ın bir şutu direği yalayarak dışarı çıkarken aynı oyuncunun bir başka pozisyonda ceza sahası içinde yerde kalmasına hakem 'devam' kararı verdi. Karara çok sinirlenen Furkan itirazları sonucu kırmızı kart gördü. Okspor maçı 10 kişi tamamladı.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kestanelikspor kendisi için prestij niteliğindeki maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.