Salı, Ocak 19, 2016

Öz Trabzonlularspor'u Yusuf sırtladı


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta play-off mücadelesi veren Öz Trabzonlularspor, deplasmanda konuk olduğu Şile Yıldızspor'u 3-1 yenerken, rakip filelere iki gol bırakan Yusuf takımını sırtlayan isim oldu.

Şile İlçe Stadı'nda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaya konuk Bordo Mavililer hızlı başladı ve Yusuf'un attığı gol ile öne geçti. Ancak ev sahibi Şile Yıldızspor'un tam devre bitti derken Şenol eşitliği sağlayan isim oldu. Karşılaşmanın son bölümleri heyecan fırtınası şeklinde geçti. Yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiren Öz Trabzonlular, Fırat'ın penaltıdan attığı golle yeniden öne geçti. Maçta son sözü ise ilk golün sahibi Yusuf söyledi. Golcü oyuncu, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golünü atarak zorlu deplasmanda takımının üç puan almasına önemli bir katkı yaptı.

Bu galibiyetle Öz Trabzonlularspor, bir maç fazlasıyla 42 puana ulaştı ve ikinci sıradaki yerini korudu. Kalan haftalarda biri hükmen olmak üzere dört maça çıkacak Bordo Mavililer, play-off için iddialı konuma geldi. Ev sahibi Şile Yıldızspor ile bu mağlubiyet ile play-off şansını zora soktu. Yeşil Beyazlılar, 35 puanla beşinci sırada kaldı.



Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...