Cuma, Ocak 15, 2016

Öziş: Hedefimiz Bölgesel Amatör


Bursa Süper Amatör Lig B Grubu ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, yeni transferler ve hafta sonu oynayacakları Gençlergücüspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Hoca değişikliğinin takıma yaradığını söyleyen Öziş, “Takımımıza ekstra bir motivasyon oldu. Maçlarda gol atmaya başladık. İlk haftalarda tek sorunumuz gol sorunuydu. Gol yemediğimiz halde, gol de atamıyorduk. Maçlarımızın çoğu beraberlikle bitti. Kötü puan kayıpları yaşadık. Zirveden biraz uzaklaştık. Kendi elimizle puanları rakiplerimize verdik. Kafkasspor maçı beraberliğinden sonra Yenicespor ve daha sonra oynadığımız Duaçınarspor galibiyetleri ile iyi bir seri yakaladığımızı düşünüyorum” dedi.

“Metin Akan bizi kırmadı”
Son iki sezonda devre arası transferlerinde çok hata yaptıkları itirafında bulunan Başkan Öziş, “Yine aynı hataları yaşamamak adına, bu sene çok dikkatli davrandık. Acil kararlar vermedik. Metin Akan bizim sezon başından bu yana ilgilendiğimiz bir futbolcuydu. Ama tedirginliklerimiz vardı. Amatöre dönmesi ile dönmemesiyle alakalı. Kendisini ikna ettik. Bu bizim ve yöneticilerimizin başarısıdır. Metin Akan’ı İnegöl, İnegölspor’dan sonra Kurtuluşspor’a kazandırdık. O da bizi kırmadı sağ olsun” diye konuştu.

Diğer transfer Emre Yıldırım’ın da kariyeri olan bir futbolcu olduğunu vurgulayan Talha Öziş, “İlk yarıdaki Duaçınarıspor karşısında oynadı. Emre’yi izledikçe, neden transfer ettiğimizi herkes anlayacak” dedi.

“İşimizi doğru yapıyoruz”
“İyi kadro kurmak her zaman başarılı olacak anlamına gelmiyor” diyen Başkan, “Play-off’a kalamayabiliriz de. Kalsak da BAL’a yükselemeyebiliriz. Burada önemli olan işimizi doğru yapmamız. İşimizi doğru yaptığımıza inanıyorum. Camiamıza, takımımıza olumlu şekilde yansıyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak hafta sonu oynayacakları Gençlergücüspor karşılaşmasına da değinen Başkan Talha Öziş, şöyle konuştu:

“Gençlergücüspor grubumuzun zayıf ekiplerinden. Bu tip rakiplere karşı daha temkinli olmak gerekiyor. Onların da puana ihtiyacı var, düşme potasındalar. Biz temkinli şekilde maça çıkıp, 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile maçı kazanmak istiyoruz. Gençlergücüspor, İnegöl’ün takımıdır. Biz buraya gelen her takımı çiçeklerle karşıladık, gittiğimiz İnegöl takımlarına çiçeklerle gittik. Biz yine aynı şekilde karşılayacağız. Onlar da bize inşallah aynı şekilde gelirler. Güzel bir maç olur. Sonucu da inşallah bizim lehimize olur.”

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN



Hiç yorum yok:

Tecrübeli kalecinin yeni adresi Halil Rıfat Paşa

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Halil Rıfat Paşaspor, geçen sezon Süper Amatör Lig'de İstanbul Bafraspor forması giyen deneyimli ka...