Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Ocak 19, 2016

Safranboluspor ikinci yarıya lider başladı


Karabük 1. Amatör Lig ekiplerinden Safranboluspor, konuk olduğu Ovacık Gençlikspor deplasmanında ikinci yarıda açıldı. Mor-Sarılılar, karşılaşmayı 7-0 kazanarak ikinci yarıya lider başladı.

Ovacık İlçe Sahası’nda oynanması gereken ancak sahanın futbol oynamaya elverişsiz olmasından dolayı Safranbolu İlçe Stadyumu’nda oynanan maç öncesi Safranboluspor yönetimi tarafından Ovacık Gençlikspor’a maç öncesi kahvaltı ve maç sonrası da yemek ikram edildi. Maça iki takım oyuncuları da dostça başladı.

17 Ocak 2016 Pazar günü oynanan ikinci devrenin ilk maçını tecrübeli hakemlerden Taner Tuncer, Mert Mutlu ve Burak Şensoy triosu yönetti.

Genç ekipten kurulu bir takımla sahaya çıkan Ovacık Gençlikspor, Safranboluspor karşısında fazla bir varlık gösteremedi. Safranbolu temsilcisi, ilk devrenin son dakikalarında Ekrem Karamahmutoğlu’nun ayağından bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya çok hızlı bir başlangıç yapan konuk Mor Sarılı ekip, farkı iyice açtı. Ekrem Karamahmutoğlu, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak ev sahibi Siyah Beyazlı ekibi oyundan düşürmeyi başardı. Safranboluspor yıldız oyuncu Alp Ahmet Ünal’da son haftalardaki suskunluğunu bozarak attığı birbirinden şık iki golle ligde gol sayısını 14’e çıkarmayı başardı. Gollerden sonra rahatlayan Safranbolu temsilcisi farkı Emre Kahraman, Emre Akçin ve Tolga Şengün’ün golleriyle iyice açtı. Safranboluspor’da orta saha oyuncusu Batuhan Erman gösterdiği performansla alkışı hak etti. Konuk ekipte kaleci Şafak ile savunma oyuncusu Emre Akçin, orta saha Ekrem ve Alp dikkat çeken diğer oyunculardı.

100. Yıl Karabük Gençlikspor’un da Safranbolu Belediyespor’a puan kaybetmesiyle Safranboluspor iki hafta önce kaybettiği liderlik koltuğunu da ikinci yarıda geri almış oldu. Safranbolu temsilcisi haftaya Pazar günü ligin hedefsiz takımlarından Esentepe Esnafspor’u konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA DOĞAN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.