Pazar, Ocak 17, 2016

Söğütlüçeşme Birlikspor'da Demir güven tazeledi

                                 Küçükçekmece İlçesi takımlarından Söğütlüçeşme Birlikspor kulübü olağan üstü genel kurulda mevcut başkan Ercan Demir güven tazeledi. Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp lokalinde yapılan genel kurulda tek listeyle seçime giren Ercan Demir, tekrar başkanlığa seçildi.
HABER: Yılmaz AKTEPE

Söğütlüçeşme Birlikspor kulübünün gerçekleşen Olağan üstü genel kurulda Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Genel Sekreteri Recep Kelment Divan Başkanlığını yaparken divan üyeliklerine Ramazan Arabacı ve Celal Bal seçildi. 
                               Divan Başkanı Recep kelment Gündemi okuyarak önce saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte kongreyi başladı. Faaliyet ve Denetleme raporunun Tahmini bütçe okunması ve ayrı ayrı ibrası yapıldı. Daha sonra seçime geçildi başka aday olmadığı genel kurulda mevcut başkan Ercan Demir yeniden delegelerinin güvenoyunu alarak yeniden Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı oldu.
Ercan Demir BaşkanYeniden Başkanlığa seçilen Ercan Demir yaptığı teşekkür konuşmasında kulübüz kurulduğu yıldan bu zamana kadar siz değerli insanların maddi ve manevi destekleri ile Mahalle gençlerine hizmet etmekteyiz devam.
Osman Ünal ve Ali Şahin Başkandan aldığım başkanlık görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştığıma inanıyorum.5 yılda çok büyük gelişme ve yol kat ettik işe bunun meyvelerini de almaya başladık U 15 Takımız öne grubunda ardından İstanbul elemlerinde güçlü rakipleri eleyerek Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak azdır bizlere o mutluluğu yaşattıkları için önce sizlere Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ederim.
Kulübümüz kurulduğu zamandan beri bizler ulaşım, Malzeme gerek tesis konusunda her zaman destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekibine kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür eder kongremizin kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasın dilerim dedi.
Yeni Yönetim Kurulu şöyle, Asil yönetim Ercan Demir, Hasan Basdil, Cüneyt Kincüce, İlyas Celebi, Dursun Özan, Cemil Çetinkaya, İsmail Çetin, Davut Kaya, Soner Karapınar, Yusuf Kişmiroğlu.
Yedek yönetim, Mehmet Öztürk, Bilal İnak, Erol Koyun, Serkan Şafak, Kazım Çetinkaya, Yücel Ceylan, Selim Avcı, Metin Karademir, Celal Dal, Hamit Kaya, Recep Özdemir.
Denetleme Asil, İmdat Yelken, Nurettin Karademir, Mustafa Caner.

Denetleme Yedek, İsmail Tural, Kenan Canlı, Cüneyt Dişli













Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig Play-Off Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de grup ikincileri arasında oynanan play-off karşılaşmaları aşağıdaki şekildedir.