Pazartesi, Ocak 11, 2016

Sekbanlar zorlanmadan kazandı


İstanbul 1. Amatör 7. Grupta oynanan Tozkoparan - Sekbanlarspor maçında, konuk takım sahadan istediğini alarak ayrıldı.

Bahçelevler Kocasinan Stadı’nda oynanan maçı Serhat Şenol Turhan, Tayyar Burak Durmuş, Gürkan Ilgazcan hakem triosu yönetti. Hakemler 90 dakika boyunca verdikleri kararlar ile her iki takım futbolcuları ve kenar yönetiminin tepkisini aldılar.

Maç Tozkoparan'ın vuruşu ile başlanırken 19. dakikada Gökay Bozkurt'un ara pasını filelerle buluşturan Eyüp Aydoğan skoru Sekbanlarspor adına 1 - 0 yaptı. Tozkoparan futbolcular bu gole ofsayt gerekçesi ile uzun süre itiraz etmelerine rağmen sonuç değişmedi.

26. ve 28. dakikalarda Tozkoparan kalecisi Kenan Seviptekin'i mağlup etmeyi başaran kaptan Kıvanç Örsavuran Sekbanlarspor’un soyunma odasına 3 -0 önde gitmesini sağladı.

İkinci yarıya Gökay Bozkurt'un yerine Osman Savaş, İsmail Yılmaz'ın yerine de Ali Aycan Pinç değişikliği ile başlayan Sekbanlarspor, 54. dakikada Burak Şen'in golü ile 4. golü bulurken 56. dakikada Ali Aycan Pinç'in golü ile skoru 5 -0 yaptı.  Tozkoparan futbolcular 5. golünde ofsayt olduğunu iddia ederek yardımcı hakem Gürkan Ilgazcan'a itiraz ederken hakem Serhat Şenol Turhan olayı seyretmekle yetindi. Hakem Serhat Şenol Turhan 76. dakikada girdiği ikili mücadelede de aleyhine verdiği faul kararına itiraz eden Şafak Sezer'i oyundan atarken aynı pozisyon sırasında sakatlanan Sekbanlarspor kaptanı Kıvanç Özsavuran oyundan çıkarak kaptanlık bandını Osman Savaş'a devretti.

78. dakikada Osman Savaş'ın ara pasını iyi değerlendiren Ali Aycan Pinç kendisinin 2.  takımının 6. golünü ağlarla buluşturdu. Maç bu skorla bitti derken 85. dakikada Tozkoparan penaltı kazandı. Topun başına geçen Furkan Sergen Erdoğan'ın vuruşunu Sekbanlarspor kalecisi Afşin Polat Gelen kurtarmayı başardı. Ancak kaleci Afşin Polat Gelen’in atış sırasında ihlal yaptığını belirten yardımcı hakem Tayyar Burak Durmuş’un uyarısı ile penaltı atışı tekrarlanırken bu kez Furkan Sergen Erdoğan kaleci Afşin Polat Gelen avlamayı başardı. 6-1
Penaltı atışının ardından hakem Serhat Şenol Turhan maçı bitiren düdüğü çalarak skoru ilan etti. 1 – 6. Bu sonuçla Sekbanlarspor 28 puanla liderliğini korurken Tozkoparan puansız olarak ligin dibine demirlemiş oldu.

HABER:MUSTAFA KAYNAK





Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...