Pazartesi, Ocak 18, 2016

Sekbanlarspor dolu dizgin ilerliyor



İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta lider Sekbanlarspor rakibi Mahmut Şevket Paşaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 devirerek şampiyonluğa dolu dizgin yürüyüşünü sürdürdü. Fatih temsilcisi ligin ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı almış oldu.

Cebeci spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaya Ercüment Eren kaptanlığında çıkan Sekbanlarspor hızlı bir başlangıç yaparak 8. dakikada Erkan Sağlam'ın sağ kanattan yaptığı ortaya düzgün bir vuruşla ağları havalandıran Orkun Gürses takının öne geçirdi. 1-0

Sağ kanadı çok iyi kullanan Sekbanlarspor, 17. dakikada Gökay Bozkurt ceza sahası içine yaptığı milimetrik pası iyi değerlendiren Mehmet Ozan Arslanağız takımı adına  ikinci defa rakip ağları havalandırdı. 2-0

Atakları ile rakip defansı bunaltan Sekbanlarspor, 32. dakikada Hazar Arslan'ın düşürülmesi sonrası serbest vuruş kazanırken topun başına geçen İsmail Yılmaz'ın çıkardığı pasla buluşan Sinan İnci ceza sahası dışından yaptığı sert ve düzgün vuruşla rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. 3 - 0 42. dakikada girdiği bir ikli mücadele sonrası sakatlanan Orkun Gürses'in yerine oyuna Hasan Can Kuzu girerken ilk yarı Sekbanlarspor'un 3 -0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Mehmet Ozan Arslanağız'ın yerine Ali Aycan Pinç değişikliği ile başlayan Sekbanlarspor ilk yarıda elde ettiği 3 -0'lık skorun rahatlığı ile oyunu orta saha mücadelesine dönüştürürken her iki takımında gerçekleştirdiği ataklar skoru değiştirmeye yetmedi. 76. dakikada Aykut Albayrak'ın yerine Osman Savaş'ı oyuna sokan Sekbanlarspor maçta başka gol bulamazken, Mahmut Şevket Paşaspor ataklarında kalesini gole kapatan kaleci Mehmet Hızır takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Maç 3 -0 Sekbanlarspor galibiyeti ile sonuçlanırken maç sonu Mahmut Şevket Paşasporlu futbolcular ve teknik kadro rakibini centilmence tebrik ettiler.

Sekbanlarspor elde ettiği bu skorla galibiyet serisini devam ettirerek 34 puanla liderliğini sürdürürken, Tozkoparanspor'un ligden çekilmesi nedeniyle bu haftayı maç yapmadan geçiren Bahçeköy 33 puanla ikincilikteki yerini korudu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK










Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...