Salı, Ocak 05, 2016

Serkan Esen yeniden Gebzespor'da


Bölgesel Amatör Lig 12'nci Grup'ta ligin ilk yarısını üçüncü sırada kapatan Gebzespor, eski oyuncusu Serkan Esen'i kadrosuna kattı.

Ara transferde nokta atışlar yapmak isteyen Gebzespor, ilk yarıyı 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da geçiren Serkan Esen’le anlaşmaya vardı. 2001 yılında Gebzespor altyapısında meşin yuvarlakla tanışan Serkan, 2008 yılında Gebzespor’la profesyonel sözleşme imzalamış ve üç yıl A takımda oynadıktan sonra Keçiörengücü’ne transfer olmuştu. Kiralık olarak geldiği Gebzespor’da yarım sezon oynayan Serkan Esen tekrar Ankara ekibine gitmiş, ardından ise sırasıyla Orhangazi, Bafra, Gölcük, Sandıklı ve son olarak da Silivri formalarını giymişti. 1990 Gebze doğumlu olan Serkan Esen orta sahanın sağında ve solunda oynuyor.

Antalya kampı başladı
Sezonun ikinci yarısında zirve iddiasını ortaya koymak isteyen Mor Beyazlı ekip, kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürecek. Bugün başlayacak Antalya kampında Menekşeler'in en az üç hazırlık maçı oynaması bekleniyor.

Takımdan ayrılan oyuncu sayısı 6 oldu
Gebzespor beklenileni veremeyen oyuncularla kamp öncesi yollarını ayırdı. Yönetim, Musa Şanlıer’in ardından sezon başında Ergene Velimeşe’den transfer edilen Kutsal Manici ile Kartalspor’dan gelen genç eldiven Armağan Önür’ün kulüple ilişkisini kesti. Böylece Gebzespor’da ayrılık sayısı, daha önce kendi isteğiyle takımdan ayrılan Tarık, Kasım ve Enes’le birlikte toplam 6’ya yükseldi.

Kaynak: www.demokratgebze.com.tr

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.