Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ocak 11, 2016

Sultanmurat Haliç'i geçemedi

İstanbul 1.Amatör Lig 5.grup mücadelesinde zirve yarışına ortak olmak isteyen Haliçspor, zirve takipçisi Sultanmuratspor'u, Namık Sevik Stadı'nda konuk etti. Zorlu doksan dakika ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Küçükçekmece temsilcisi Cemal Arda ile 1-0 öne geçerken, ev sahibi ekip ilk yarının son dakikalarında Akın ile skora dengeyi getirdi. İkinci yarıda her iki ekipte galibiyet golünü ararken Haliçspor'un tecrübeli kalecisi Ersin ile Sultanmuratspor kalecisi Özgü kalelerinde devleşerek gol fırsatlarını püskürttü. Karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle sonra erdi.

Reşitpaşaspor'un şansı yok 

Karşılaşma sonrasında sitemize açıklamalarda bulunan Sultanmuratspor Teknik Direktörü  Ahmet Öztürk      '' Bugün 5 eksikle mücadele ettik. Kazanacak fırsatlarıda yakaladık, ancak rakip kaleci çok iyi maç çıkarttı. Yediğimiz gol bizim hizamızdaydı, bariz ofsayttı. Fakat hakem arkadaş pzosiyonu kaçırdı. Haftaya lideri konuk edeceğiz ve tam kadro sahada olacağız. Reşitpaşaspor'u kendi evimizde yenerek ilk mağlubiyetlerini aldıracağız. Biz bu gruptan çıkacağız, iddialıyız.'' dedi.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.