Perşembe, Ocak 07, 2016

Süper Lig'e 'Süper' hakemler


2015-2016 sezonu Hakem ve Gözlemci klasmanlarını belirleyen Merkez Hakem Kurulu, İstanbul'da yönettikleri başarılı maçlar ile herkesin takdirini kazanan beş hakemin klasmanını yükseltti.

Beş yıl önce İzmir'den İstanbul'a gelen 34 yaşındaki Emre Malok Süper Lig kadrosuna girdi. Bir çok profesyonel maçta görev alan ve İstanbul Amatör Liginin önemli maçlarında sahada orta hakemlik görevini de alan, aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni olan 30 yaşındaki Oktay Önge, Camianın sevilen isimlerinden, Özel bir bankada Müdür olarak görev yapan 32 yaşındaki Candaş Elbil, Sosyal Güvenlik Kurumunda Memur olan 34 yaşındaki Mehmet Yıldırım ve Memurluk görevini yürüten 31 yaşındaki Yusuf Bozdoğan da başarılı performanslarının karşılığını Süper Lig Yardımcı Hakemi olarak aldılar.

Oktay Önge ulusal kadroda 12 senedir görev yaparken, Candaş Elbil 10, Yusuf Bozdoğan 10 ve Mehmet Yıldırım'da 14 senedir görev yapmaktaydı.


Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...