Pazartesi, Ocak 18, 2016

Sütlücespor ikinci yarıda coştu


İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup’ta Sütlücespor, mutlak kazanması gereken maçta sürprize izin vermedi. Sarı Yeşilliler, sahasında konuk ettiği Seyrantepe Yeşilcespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-0 yendi.

Beyoğlu Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarının başında Rasim, ev sahibinin aradığı golü kaydetti. 60’da Onur, 72’de Metin’in golleri galibiyeti perçinlerken, 85 ve 87’de Onur’un rakip filelere bıraktığı goller, maçın skorunu tayin etti.

Sahadan 5-0 galip ayrılan Sütlücespor, lider İstanbul Konyaspor’un yenildiği haftayı üç puanla kapatarak 30 puana ulaştı ve rakibiyle arasındaki farkı üçe indirdi. Beyoğlu ekibiyle aynı puanda bulunan Çapaspor’da üçüncü sırada yer aldı.

Seyrantepe Yeşilcespor ise ligde kalma umutlarını korumaya devam etse de haftayı 13 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde, dokuzuncu sırada kapattı.

STAT: Beyoğlu
HAKEMLER: Serhat Ateş, İbrahim Yılmaz, Aykut Can
SÜTLÜCESPOR: Yılmaz, Emre, Osman, Murat, Erdem, Sabri (Mehmet), Yılmaz, Efe, Metin, Onur, Rasim
SEYRANTEPE YEŞİLCESPOR: Birol, Şükrü, Yasin, Talha, M. Şah, Bilal, Emirhan (Behçet), Emre, İlker, Saadettin (Alper), Serhat (Semih)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK











Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor'dan imza şov

Geçen sezon İstanbul 2. Amatör Lig'de şampiyon olan Kuzguncukspor bu sezon da iddialı bir kadro kurarak 1. Amatör Lig 15. Grup'ta şa...