Cuma, Ocak 15, 2016

Tekirdağspor'dan imza şov


Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Tekirdağspor, geçtiğimiz günlerde alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek takımdan ayrılan sekiz oyuncunun boşluğunu, yaptığı altı transfer ile doldurdu. Sarı Siyahlılar, Antalya kampını tamamlayarak şehre dönerken, transferde de bombaları patlattı.

Sarı Siyahlıların kulüp başkanı Mustafa Aydoğdu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ara transferde kadrolarına altı oyuncu ile takviye yaptıklarını söyledi. Yeni transferlerin en kısa sürede takıma uyum sağlayacağını belirten Aydoğdu, takımdan ayrılan sekiz oyuncunun boşluklarını doldurduklarını, transfer için daha zamanı oldularını ve gerekli görüldüğü takdirde kadrolarına yeni isimlerin katılabileceğini aktardı.

Tekirdağspor, Cizrespor'dan forvet oyuncusu Ali Yıldırım, Üsküdar Anadoluspor'dan kaleci Eren Yılmaz, Şanlıurfaspor'dan sol kanat oyuncusu Hami Çolak, Payasspor'dan sağ kanat oyuncusu Devrim Kılıç, Konya Anadolu Selçukspor'dan sol kanat oyuncusu Yusuf Duman ve Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan orta oyuncusu Çağlayan İrece'ye imza attırdı.

Hiç yorum yok:

Beylerbeyi 1911 sezona üç puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk hafta maçında Beylerbeyi 1911 Spor, Galataspor'u 1-0 yendi.