Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ocak 21, 2016

Telsizspor'da Kalyoncu fırtınası


İstanbul U16 Ligi 27. Grup'ta mücadele eden Telsizspor'da hafta sonu kaybedilen Havataş maçı sonrasında ilk antrenmanda Sertan Kalyoncu fırtınası yaşandı.

1-0 öne geçtiği maçtan 4-1 mağlup ayrılan Telsizspor'da futbolcuların üzgün olduğu gözlemlendi. Rejenerasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde pas çalışması gerçekleştirildi. Oyunu sık sık durdurup oyuncularına hatalarını ve duracakları yerleri gösteren genç çalıştırıcının gergin olması gözlerden kaçmadı.


Bu hafta sonu İkitellispor ile oynayacakları maçtan mutlak galibiyet bekleyen Sertan Kalyoncu Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Geçen hafta Havataş maçına iyi başladık. 30 dakika oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ve skoru da yakaladık. Fakat skorun ve oyunun rahatlığından dolayı futbolcularım gevşedi ve geri yaslandılar. Rakip golü bulduktan sonraki süreçte oyunun kontrolünü gene ele aldık ama hiç beklemediğimiz yerden golü yedik. Ben ve oyuncularım kaybettiğimiz bu maçlardan ders çıkartmaya çalışacağız. Kariyerimde bu tarz tecrübelere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimiz şunu bilsin ki şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüz devam edecek."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.