Çarşamba, Ocak 13, 2016

Tepecik Anadoluspor'da hedef Süper Amatör


İstanbul 1. Amatör Küme 1. Grup’ta ilk iki için kıyasıya mücadele veren Tepecik Anadoluspor, Fenerköy'ün ligden çekilmiş olması sebebiyle 3-0 hükmen galip sayılarak 14. haftayı da üç puanla kapattı. Grubun diğer şampiyonluk adayı Başakşehir Kartalspor'un da evinde Bolluca ile 1-1 kalarak iki puan bırakması, Kırmızı Beyazlıları ilk iki için avantajlı konuma getirdi.

Kadrosunu alt yapıdan 8 futbolcuyu katarak 1. Amatör'e başlayan Anadoluspor'da hedef, zorlu lig maratonunu başarıyla tamamlayıp gruptan şampiyon olarak çıkmak ve gelecek yıl da Süper Amatör Lig'de yer almak olarak belirledi. Ligde şu ana kadar oynadığı 13 karşılaşmadan 10 galibiyet ve 3 yenilgi alarak geçen sezona göre muhteşem bir performans gösteren Tepecik Anadoluspor, şu ana kadar attığı 52 golle(6'sı hükmen) 1. grubun en golcü takımı durumunda ve +44 averajla bu alanda da zirvede yer alan kırmızı beyazlılar, sergilediği pozitif futbol anlayışıyla ligin adeta tozunu atıyor. Kasım Atalay, 17 golle adeta gol yükünü çekerken, onu 8 golle kardeşi Uğur Atalay, 6 golle Alim ve Ergin attığı 4 golle takip ederek, takımın en göze çarpan oyuncuları konumundalar.

Teknik direktör Necmettin Çapri'nin oturttuğu sistem oyuncular tarafından benimsenirken, kadronun uyum içinde mücadele etmesi, savunma kurgusunun tam olarak oturması, kanat oyuncularının hücuma yaptığı katkılar ve golcülerin formda olması Tepecik Anadoluspor'u her geçen hafta zirveye bir adım daha yaklaştırıyor.

HABER: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de günün programı haberimizdedir...