Pazartesi, Ocak 11, 2016

Topkapıspor'un umutları azalıyor



İstanbul Süper Amatör Ligi 8. Grup'ta küme düşme hattında yer alan Topkapıspor'u 4-0 yenen Yenibosnaspor, rakibinin ligde kalma umutlarını azalttı.

Alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden Topkapıspor ile Play-Off'a kalmak için mücadele eden Yenibosnaspor takımlarının Mimarsinan Stadı'nda karşı karşıya geldikleri müsabaka, konuk ekibin 4-0 üstünlüğü ile bitti. Müsabakayı  Ulusal hakem Cihan Ataş yönetti. Yardımcılığını ise Tekin Tepe ve Ali Anıl Özdemir yaptı. Müsabakanın gözlemcisi Ş.Bahadır Başıbüyük idi. Saha komiseri ise Onur Erzincan idi.

Yenibosnaspor müsabakaya gol ile başladı. 2. dakikada sağdan yapılan ortaya ceza alanı içinde Nezih vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı Siyahlıların bundan sonra attığı iki gol ofsayt olduğu gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 21. dakikada Ozan'ın sağ taraftan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Alper vurarak takımını 2-0 öne geçirdi.
Topkapı’dan Hüseyin 37. dakikada peş peşe gördüğü iki sarı karttan sonra kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Bu dakikadan sonra Topkapıspor oyuna on kişi ile devam etmek zorunda kaldı.

İlk yarı Yenibosnaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

57. dakikada konuk ekibin üçüncü golü geldi. Yine sağdan ceza alanına yapılan ortaya Ozan vurarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.(0-3). 65. dakikada Yenibosnaspor takımından Nezih’in vuruşunu kaleci Enes çıkardı. Bundan bir dakika sonra ise Topkapıspor'dan Aykut’un vuruşunu defans çıkardı. 67. dakikada ise Nezih kaleci Enes’in üzerinden aşırtarak kendisinin ikinci golünü takımının ise dördüncü golünü attı.(0-4)
 
STAT: Mimarsinan
HAKEMLER: Cihan Ataş, Tekin Tepe, Ali Anıl Özdemir
SAHA KOMİSERİ: Ozan Erzincan
TOPKAPI: Enes, Burak, Uğur, Fahrettin, Özer, Veysel, Hüseyin, Ali Yaşar, Tugay, Aykut, Hicabi
YEDEKLER:  Gökhan, Erdinç, Tolga, Kaan Can, Osman Burak
YENİBOSNA: Fatih, Sercan, Eryaman, Gökhan, Tolgahan, Alper, Nezih, Tolunay, Semih, Samet, Ozan
YEDEKLER: Hüseyin, Ersin, Turhan, Bülent, Cenk, Veysel Eren, Bünyamin

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE
Yenibosnaspor
Topkapıspor







Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...