Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ocak 20, 2016

Tuzlaspor Saracoğlu'na 500T ile gidecek


İkinci lig ekibi Tuzlaspor Türkiye Kupası H Gurubu 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile oynanacağı maça İstanbul'un efsane şehir hatları otobüsü olan 500T ile gidecek.

Türkiye Kupası'nda iki sezondur gösterdiği başarıyla dikkatleri çeken 2. Lig ekibi Tuzlaspor yarın 20.45'te oynayacağı Fenerbahçe maçında sürprize hazırlanıyor.

Tuzlaspor, H Grubu 5. hafta mücadelesinde oynayacakları Fenerbahçe maçına 75 duraklı İstanbul'un en uzun hatlarından biri olan 500T ile gidecek. (En uzun hat 139A Ağva-Üsküdar)


Ayaz: Farkındalık yaratmak istiyoruz
Tuzlaspor Basın Sözcüsü Levent Ayaz, 500 T'nin Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğunu belirterek, "Amacımız farkındalık yaratmak. Sayın başkanımız Ahmet Çabuk; biz ve bizim gibi alt liglerde bulunan ve maddi sıkıntılar yaşayan kulüplere dikkat çekmek için böyle bir olaya girişti. Kulüplerin çekmiş olduğu sıkıntıları göz önüne sermek için böyle bir olayı gerçekleştireceğiz. Kulüp olarak bizim otobüsümüz var ama Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğu için 500T'yi seçtik. Hazır reklam potansiyelini, Fenerbahçe ile oynuyor olmamızı değerlendirip farklı bir olaya imza atacağız. Yarın 500T otobüslerinden biriyle tesislerimizden direkt stada gideceğiz" diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.