Salı, Ocak 19, 2016

Utaş Uşakspor ikinci yarıya iddialı geliyor


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. grupta sezona yaptığı 21 transfer ve şampiyonluk parolası ile başlayan Utaş Uşakspor, ligin ilk yarısını 4.sırada tamamladı.

Utaş Uşakspor, ligin ilk yarısında Teknik Sorumlu Harun Aydoslu yönetiminde oynadığı 8 lig karşılaşmasında 5 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 15 puan toplarken, sekizinci hafta sonunda teknik kadroda revizyona giderek, Harun Aydoslu ile yollarını ayırdı ve takımın başına Hakan Şapçı’yı getirdi.

Kırmızı-siyahlılar Hakan Şapçı ile çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak ligin ilk yarısını lider Didim Belediyespor’un 5 puan gerisinde 21 puan ile 4.sırada tamamladı.

"Ligin ikinci yarısında bambaşka Utaş Uşakspor olacak"
Uşak’ın futbolda profesyonel lig özlemine son vermek isteyen Utaş Uşakspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürdüğü 10 günlük Antalya kampını tamamlayarak Uşak’a dönerken, yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroda revizyona giderek bazı oyuncuları ile yollarını ayırırken, transferde ince eleyip sık dokuyarak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Utaş Uşakspor transferde bugüne kadar, Samet Dağlı, Orhan Gazi Kelce, Salim Çoğupligil ve Kerim Aydın ile yollarını ayırırken, dış transferde Gökay Yigit (Somaspor), Oğuzhan Düzenli (Silivrispor), Ruhi Tirak (Silivrispor), Şerif Ali Eğilmez (Manisa Büyükşehir Belediyespor), Serkan Gaşi (Manisa Büyükşehir Belediyespor) ve Suat Avcı‘yı (Manisa Büyükşehir Belediyespor) renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

Aşigoların bir iki transfer daha yaparak, ikinci yarı için kadrosunu şekillendirmesi bekleniyor.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...