Çarşamba, Ocak 13, 2016

Vefaspor ikinci yarıya 'hazır'


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Vefaspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Kayseri Şekerspor ile karşılaştı.

İstanbul ekibi, karşılaşmaya hızlı başladı. 6'da Emin'in sağ kanattan getirerek ortaladığı topa 'Şifo' lakaklı Mehmet iyi yükseldi ve topu filelerel buluşturdu. 8'de ceza sahası dışında topla buluşan Samet, rakibini ekarte ederek ilk golün sahibi Şifo Mehmet'in önüne bıraktı. Herkesin orta yapmasını beklediği anda topu kaleye gönderen Şifo Mehmet, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 30'da Özgür'ün uzun degajını Hilmican kafa ile Kilimli Belediyespor'dan takıma katılan Emin'e gönderdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Emin, yerden düzgün bir vuruşla Vefa kariyerine golle başladı. İkinci yarıda farklı bir kadroyla mücadele eden Vefaspor, maçın son bölümlerinde farkı 4'e çıkardı. Burak'ın kullandığı serbets vuruşta topla buluşan Tunç, ceza sahası içinden yaptığı vuruşla maçın sonucunu tayin etti.

Bütün oyuncularının forma şansı bulduğu Vefaspor'da karşılaşmayı, Başkan Mesut Gülbaran ile idarecilerden Hasan Altun ve Mehmet Kılıç da izledi.

Kaynak: www.vefaspor.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...