Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ocak 13, 2016

Yedi hafta sonra puan kaybettiler


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta lider durumda bulunan Kartal Elçispor, yedi hafta sonra ilk puan kaybını yaşadı.

Kartal Yunus Sahası'nda Taçspor'u konuk eden Siyah Beyazlılar, karşılaşmaya kötü başladı. Konuk ekip, kaleciye yapılan ve kısa düşen geri pası kaparak şut gerçekleştirdi. Dönen topta golü bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattılar.

İkinci yarıya baskıyla başlayan ev sahibi ekip, beraberlik Taçspor kalesini ablukaya aldı. İkinci yarı oyuna giren Oral Bayram'ın pasını Oğuzhan iyi değerlendirerek skora denge getirdi. Beş dakika sonra da ilk golün hazırlayıcısı Oral, sağ kanattan Cüneyt'in ortasını ön direkte bitirerek takımını öne geçirdi. Ancak öne geçme sevinci ev sahibi için uzun sürmedi ve konuk ekip skora yeniden denge getirdi.

Penaltı kaçtı
Skorun 2-2'ye gelmesinden sonra ataklarını sıklaştıran lider, penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Hasan Demirhan, auta göndererek Kartal Elçispor adına öne geçme şansını kullanamadı.

Ligde oynadığı 11 maçta tek beraberlik ile yenilgisiz lider durumda bulunan Kartal Elçispor, yedi hafta sonra ilk puan kaybını 12'nci haftada yaşadı. Ancak bu kayba rağmen Anadolu Hisarıspor'un bir puan önünde, 32 puanla liderliğini sürdürdü.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.