Perşembe, Ocak 14, 2016

Yeldeğirmeni'nden muhteşem geri dönüş


1.Amatör 18.Grup mücadelesinde Üsküdar Anadoluspor ile Yeldeğirmenispor, Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler.

Aldığı İstanbul Mesudiye mağlubiyetinden sonra , 9 Aralık'tan beri maç yapmayan bir hafta bay geçerek bir hafta da Pendik Velibaba'nın ligden çekilmesi dolayısıyla hükmen kazanıp maç eksiği oluşan Yeldeğirmeni maça iyi başlayan taraftı. İbrahim Bağcı ile konuk ekip Yeldeğirmeni 1-0 öne geçerken, karşılaşmada dakikalar 45'i gösterdiğinde Üsküdar Anadolu penaltı atışı kazandı. 

Sefa Arpacı skoru tuttu
Kullanılan penaltı atışında tam köşeye giden topu kaleci Sefa Arpacı mükemmel uzanarak gole izin vermedi ve Yeldeğirmenispor soyunma odasına 1-0 lık skor üstünlüğü ile girdi.

İkinci yarıda iki takımda gol bölgesine topu taşımak için güzel bir mücadele örneği verirken, Yeldeğirmenispor yakaladığı pozisyonda Emre Zeybek ile golü buldu ve mücadelede 2-0 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Yeldeğirmeni yaklaşık bir ay sonra sahaya çıkarak, 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 26 yaptı. Üsküdar Anadolu ise boynu bükük ayrıldığı mücadeleden sonra, 17 puanda kaldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'da umutlu bekleyiş

İstanbul 1.Amatör Lig'de 2024-25 Sezonu hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak iken tüm takımlarda olduğu gibi Kanlıcaspor...