Perşembe, Ocak 14, 2016

Yeldeğirmeni'nin son bombası Ozan


İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselme hedefiyle sezona başlayan Yeldeğirmenispor transfer harekatına devam ediyor. Kadıköy temsilcisi son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Bilecik İl Özel İdaresi'nin sol kanat oyuncusu Ozan Arisoy'u transfer etti.

Dolayobaspor'da futbola başlayan ve Bordo-Mavililer'in 5 sene formasını giydikten sonra Sakarya Tekspor, Gebze Balkanspor ve son olarak da bu sezon Bilecik İl Özel idaresi formalarını giyen Ozan, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan imza attı.

Yeldeğirmenispor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yücer yaptığı açıklamada, "Ozan kardeşimize camiamıza hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. Bu transferin gerçekleşmesini sağlayan Murat Büyüköner hocama ve Bilecik İl Özel İdaresi Başkanı Ertuğrul Fazıl Özmen Bey'e şahsım ve kulübüm adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ozan kardeşimizin hedeflerimiz doğrultusunda İnşallah takımımıza desteği ve katkısı büyük olur" dedi.

Ara transferde kadroya katılan İsmail Başaran, Birkan Aşık, Onur Genç, Tayfun Çapar ve Ozan Arisoy, teknik direktör Naim Engin tarafından görev verildiği takdirde bugün Üsküdar Anadoluspor'a karşı forma giyebilecek.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 12 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...