Salı, Ocak 12, 2016

Yıldızların savaşında Yıldıztabya kazandı


1.Amatör ligi 12.grupta alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada Nurtepe Güney Yıldızı sahasında Yıldıztabyaspor'u konuk etti. İlk yarı ortalarında 1-0 öne geçen konuk ekip maçı kazanmak için istekli olduğunu gösterdi. Ancak Nurtepe Güneyyıldızı serbest vuruş organizasyonunda beraberlik golünü ilk yarı bitmeden buldu ve 1-1 skor ile ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya kırmızı beyazlı konuk ekip daha farklı ve arzulu çıktı. İlk golün sahibi Gürkan ile peş peşe 2 gol daha bulan kırmızı beyazlı ekip durumu 3-1 yaptı. Ev sahibi ekibin bulduğu gol ile durum 3-2 oldu. Yapılan oyuncu değişikliği sonrasında konuk ekip daha üstün oynamaya başladı ve Uğur ve Ozan ile bulduğu goller ile sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Aldığı 3 puan ile alt sıralardan uzaklaşan Yıldıztabyaspor perşembe günü Gürzaferspor ile karşılaşacak. Nurtepe Güneyyıldızı ise perşembe günü deplasmanda Araphanspor ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...