Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ocak 18, 2016

Yücespor'da yetişti, Dardanelspor'da profesyonel oldu



Geçtiğimiz sezon Yücespor'un Süper Amatör Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Kuzey Doğru, hedefinin ilk adımı olan profesyonelliğe adım attı.

Yücespor alt yapısında futbola başlayan ve 2007 yılında Filiz lisans çıkaran 19 yaşındaki oyuncu, 2010 yılında şimdiki adıyla İstanbul Başakşehir FK'ya transfer oldu. 2012 yılında yeniden Yücespor'a dönen Kuzay Doğru, geçtiğimiz sezonki performansı ile birçok takımın dikkatini çekmeyi başardı. 3.Lig ekiplerinden Dardanelspor’un radarına takılan genç oyuncu, 2 Şubat 2012 tarihinde Çanakkale ekibine transfer oldu. Devre arasında takıma katılan ve uyum sağlayan 1997 doğumlu genç oyuncu, bu sezon attığı goller ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kuvvetli yapısının avantajı ile uzaktan zaman zaman sürpriz şutlar çıkaran ve oyunu yönlendiren genç yetenek, başarılı grafiğiyle Dardanelspor A takım hocalarının ve yönetimin dikkatini çekti. Devre arasında takımı ile Antalya kampına giden Kuzey Doğru, kamp dönüşü takımıyla profesyonelliğe adım atmasını sağlayan imzayı attı.

'Hayallerime ulaştım'
18 Ocak 2016 itibariyle profesyonel kariyerine başlayan Kuzey Doğru, yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Her genç sporcu gibi benim de hayallerimden biri olan profesyonel sporculuk hedefine ulaştım. Bana güvenen hocalarımı ve başkanımı utandırmayacağım. Bu başarının mimarlarından biri de alt yapısında yetiştiğim Yücespor Kulübü'dür. Dokuz sezon gururla taşıdığım formanın hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bana 16 yaşında A Takım forması veren başta başkanımız İbrahim Mamati, hocalarım Sabri Ercan ve Ayhan Uşar’a bana kattıkları için çok teşekkür ederim" dedi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.